معرفی متخصص ارتوپد در شریعتی
معرفی متخصص ارتوپد در شریعتی به همراه آدرس و شماره تماس
دکتر افشین امین زاده گوهری
متخصص و جراح ارتوپد
شماره نظام پزشکی : ۴۳۳۵۶
02126701272
09127370271
خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر (جنب مجتمع نگین ظفر و پارکینگ طبقاتی ظفر) کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷
فلوشیپ ارتوپدی چیست؟
پزشکان پس از گذراندن دوره تخصص ارتوپدی می توانند هر گونه آسیب های اسکلتی عضلانی را تشخیص داده و درمان کنند؛ اما این رشته مانند سایر رشته های پزشکی دوره های فلوشیپ متنوعی نیز دارد.
فوق تخصص یا فلوشیپ ارتوپد تحصیل خود را روی یک ناحیه خاص بدن انسان متمرکز می کند.
به عنوان مثال متخصصان زانو به طور خاص و ویژه روی یک بخش پا به نام زانو تمرکز کرده و به درمان آن می پردازند.
علاوه بر فلوشیپ زانو فلوشیپ اندام های دیگری نظیر: فلوشیپ شانه و فلوشیپ ستون فقرات نیز جزو فوق تخصص های ارتوپدی محسوب می شود.
البته متخصص ارتوپد می تواند در حوزه اطفال نیز مدرک فلوشیپ دریافت کند.
ارتوپد اطفال به طور ویژه در مورد نقص ستون فقرات و اندام های زیرین و همچنین اختلالات مربوط به استخوان و عضلات کودکان تحقیق و تفحص کرده و درمان های لازم را انجام می دهد.
مطالب مرتبط
معرفی متخصص ارتوپد در شمال تهران
اقدامات قبل از مراجعه به ارتوپد جهت کاهش درد
در هنگام بروز حادثه و آسیب های اسکلتی و عضلانی فرد اغلب دچار درد فراوانی می شود.
جهت تخفیف و کاهش دردهای ناشی از آسیب تا قبل از مراجعه به پزشک می توان اقدامات مختلفی انجام داد که برخی از آنها عبارتند از:
- مفصل آسیب دیده را توسط آتل به صورت ثابت قرار دهید. ثابت قرار دادن مفصل برای مدت کوتاهی تا قبل از مراجعه به پزشک اقدامی مفید به شمار می رود. ثابت نگهداشتن مفصل به مدت زمان طولانی موجب سفت شدن عضله و از بین رفتن عملکرد آن می شود.
- در برخی مواقع استراحت دادن به ناحیه آسیب دیده موجب کاهش درد می شود. از فعالیت های مربوط به آن ناحیه خودداری کنید.
- کمپرس سرد یکی دیگر از اقداماتی است که جهت کاهش درد مورد استفاده قرار می گیرد. قرار دادن یخ روی ناحیه آسیب دیده در بسیاری از موارد موجب تخفیف درد می شود و التهاب را کاهش می دهد.
- گرم کردن نیز یکی دیگر از روش های تسکین درد است. برای گرم کردن مفاصل می توانید از پدهای گرم کننده استفاده کنید.
متخصص ارتوپد در شریعتی
مراحل درمان بیماری توسط متخصص ارتوپد
به طور کلی متخصص ارتوپد در مراحل مختلفی بیماری فرد را تشخیص داده و سپس به درمان آن می پردازد. این مراحل درمان عبارتند از:
- در ابتدا پزشک باید با توجه به علائم و نشانه ها و همینطور آزمایشات مختلف بیماری فرد را تشخیص دهد. در این مرحله ارتوپد از بیمار در مورد دردها و علائم بیماری سوال می کند. در صورت وجود پرونده پزشکی آن را مطالعه می کند و سپس به معاینه فیزیکی می پردازد. در برخی مواقع برای تشخیص قطعی بیماری نیاز به آزمایشات و تصویربرداری های متعددی است. تصویربرداری هایی نظیر: ام آر آی، سونوگرافی، اسکن استخوان و سی تی اسکن و آزمایشاتی مانند آزمایش خون.
- پس از مرحله تشخیص بیماری نوبت به درمان آن می رسد. درمان های متفاوتی برای بیماری های مربوط به ارتوپدی وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از: توانبخشی از طریق فیزیوتراپی، برنامه های ورزشی در خانه، داروهای ضد التهاب بدون نسخه، تزریق داروهای مختلف، طب سوزنی و عمل جراحی.