کلینیک دندانپزشکی در قلهک |
کلینیک دندانپزشکی در قلهک
مرکز شماره 1
مطب دندانپزشکی دکتر آناهید فراهانی
02126720483
09903332763
09123751379
خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد،کوچه بهشت یکم،پلاک 48،واحد14
دکتر دندانپزشک متخصص دکتر صحافی ها در قلهک با سالها تجربه در زمینه خدمات دندانپزشکی مثل :
- عصب کشی دندان
- روت کانال
- متخصص درمان ریشه دندان
- ایمپلنت دندان
- کاشت دندان
- پر کردن دندان
- کشیدن دندان
- ترمیم دندان
- روکش دندان
- لمینت دندان
- کامپوزیت دندان
برای دریافت هرگونه پاسخ یا مشاوره با دندانپزشک در قلهک , دکتر صحافی ها , بصورت رایگان ، تماس بگیرید:
و یا در صورت خارج از ساعات کاری یا پرسیدن سوال میتوانید بر روی لوگو واتس آپ زیر را لمس کرده و در 24 ساعت شبانه روز سوال خود را مطرح کنید.
برای مسیر یابی با اپلیکیشن و نقشه گوگل میتوانید بر روی لوگو زیر نیز کلیک کنید.
دیدن گالری عکس و فیلم دندانپزشک دکتر سید صادق صحافی ها کلیک
امروزه نقش علم دندانپزشکی در زندگی برای همه آشکار است و هر شخص به خوبی می داند داشتن سلامت و زیبایی دندان ها چقدر مهم است از این رو دندانپزشکان نقش بسیار مهمی در زندگیمان ایفا می کنند.
کلینیک دندانپزشکی در قلهک با داشتن دکتر صحابی ها این افتخار را دارد تا در زمینه های مختلف مانند عصب کشی دندان، کاشت و ایمپلنت دندان، لمینت و کامپوزیت دندانپزشکی زیبایی و … به شما عزیزان خدمت رسانی کند.
خدمات کلینیک دندانپزشکی قلهک
درمان ریشه توسط متخصص ریشه دندان در قلهک یا عصب کشی دندان
دندانپزشک در قلهک دکتر صحافی ها با سالها تجربه در زمینه خدمات ریشه و عصب کشی دندان آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به شما عزیزان میباشد.
هنگامی که دچار دندان درد شدید بشویم و عفونت و درد به قسمت پالپ دندان برسد، تنها گزینه درمان عصب کشی دندان می باشد. عصب کشی دندان به بیمار کمک می کند تا بدون کشیدن دندان از درد و پوسیدگی رهایی باید و ضمن حفظ زیبایی از دندان برای خوردن غذا استفاده کند. در این روش عصب دندان را بااحتیاط خارج کرده و بعد از تمیز کردن آن از عفونت و باکتری مجددا آنرا پر خواهند کرد.
حتی اگر پالپ یا مغز دندان خراب شده باشد قسمت بالای دندان یا به اصطلاح تاج آن دست نخورده می ماند و ساختارش حفظ می شود.
مراحل عصب کشی در خدمات دندانپزشکی
بعد از انجام معاینه و تشخیص عصب کشی به عنوان درمان توسط دندانپزشک، مرحله اول یعنی بی حسی انجام می شود سپس پالپ دندان را برمی دارد و عصب دندان را با احتیاط خرج می کند. در ادامه فرایند عصب کشی با تمیز کردن دندان و همینطور تزریق آنتی بیوتیک ادامه دارد و در آخر دندانی که عصب کشی شده پر می شود. در بیشتر مواقع و در صورت تمایل بیمار دندانی که عصب کشی شده برای داشتن مقاومت بهتر روکش می کنند.
ایمپلنت و کاشت دندان در کلینیک دندانپزشکی قلهک
ایمپلنت یا همان کاشت دندان جز روش های مناسب و پر کاربرد جایگزین کردن دندانی که از دست رفته، می باشد که امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. این روش با متریال خاصی که به جای ریشه دندان استفاده می شود و سپس روی آن را تاجی شبیه دندان واقعی وصل می کنند، توسط دندانپزشک متخصص به خوبی انجام می شود. حضور استخوان کافی جهت انجام ایمپلنت بسیار ضروری است و اگر تراکم کافی نباشد نمی توان از این روش استفاده کرد، در این صورت برای تقویت کردن آن از روشی به اسم پیوند استخوان بهره می برند.
مراحل ایمپلنت در خدمات دندانپزشکی
در ابتدا دندانپزشک بی حسی تزریق می کند سپس روی لثه شکافی که به استخوان وصل شده باشد، ایجاد می شود و بعد از سوراخ کردن استخوان فک، ایمپلنت را در آن قرار می دهد. در مرحله ی بعد برای اطمینان از اینکه ایمپلنت در جای درستی قرار گرفته شده از آن عکس برداری می شود و در صورت اطمینان لثه بخیه می شود. بعد از گذشتن چند ماه دوباره جهت دسترسی به ایمپلنت، لثه شکافته می شود و به جای پیچ روی ایمپلنت از پوششی فلزی استفاده می کنند و در مرحله ی آخر روند جایگزینی توسط روکش دندان یا پروتز تمام می شود.
روکش لمینت و کامپوزیت دندان
داشتن لبخند زیبا برای هر انسانی اهمیت بسیار مهم است و نقش مهمی در اعتماد به نفس دارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی دیگر نیاز نیست نگران زیبایی دندان هایتان باشید. یکی از روش های بسیار پرکاربرد و مناسب برای زیبایی در دندانپزشکی، لمینت و کامپوزیت دندان ها می باشد که روکش هایی نازک و ظریف به رنگ طبیعی دندان هستند و مشکل های دندان را برطرف می کنند. انتخاب نوع روکش به سلیقه افراد بستگی دارد. در کل لمینت و کامپوزیت تفاوت هایی با یکدیگر دارند در ادامه با آنها بیشتر آشنا می شویم
فرق لمینت و کامپوزیت
- لمینت و کامپوزیت در جنس ماده با یکدیگر تفاوت دارند.
- مدت زمان لازم برای ساختن لمینت حدودا سه هفته و برای ساختن کامپوزیت ونیر برای یک فک، یک جلسه می باشد.
- لمینت سرامیکی نیاز به تراش و قالب گیری دارد اما کامپوزیت نیازی به تراش و قالب گیری ندارد.
- لمینت به پالیش نیازی ندارد اما کامپوزیت در مدت زمان یک سال یا بیشتر به پالیش نیاز دارد.
- در روش لمینت قابلیت امکان ترمیم و تعویض در هنگام لپ پر شدن وجود ندارد اما در روش کامپوزیت امکان ترمیم وجود دارد.