معرفی مرکز عصب کشی و ترمیم دندان در ونک
در این مطلب به معرفی یک مرکز خوب عصب کشی و ترمیم دندان در ونک خواهیم پرداخت . این مرکز توانسته رضایت مناسب و حداکثری مراجعین خود را داشته باشد شما نیز میتوانید با مشاوره بیشتر و تحقیق به بهترین مرکز عصب کشی و ترمیم دندان در ونک و اطراف آن مراجعه کنید.
عصب کشی و ترمیم دندان در ونک
یکی از روش های موثر برای درمان عفونت های ریشه ی دندان، روش عصب کشی و ترمیم دندان می باشد. اگر دندان عفونت کرده تحت درمان و عصب کشی قرار نگیرد، احتمال پوسیدگی های شدید یا خرد شدن دندان ها وجود دارد. حتی ممکن است عفونت گسترده شود و باعث مشکلات جدی تر شود. نتیجه این درمان، قسمت آسیب دیده دندان برداشته و پالپ دندان تمیز میشود.
پس از آنکه پالپ دندان از عفونت و آلودگی پاک شد دندان را پر کرده یا روکش میکنند.
روش عصب کشی و ترمیم دندان بر اساس مشکلات بیمار به چند دسته متفاوت تقسیم می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش های عصب کشی آشنا شوید.
۱. عصب کشی اولیه به روش غیر جراحی
این درمان یک روش غیر جراحی برای از بین بردن عفونت و التهاب دندان می باشد که از گسترده شدن عفونت ها نیز جلوگیری می کند.
۲. عصب کشی ثانویه دندان
اگر مشکلات دندان با روش عصب کشی اولیه حل نشود، دندانپزشک به سراغ روش دوم، یعنی عصب کشی ثانویه خواهد رفت.
۳. اپیکوکتومی
این روش زمانی انجام میشود که دو روش قبلی جواب نداده باشد. در این روش بافت عفونی به علاوه نوک ریشه دندان برداشته میشود.
۴. پالپوتومی
روش پالپوتومی معمولاً برای کودکان استفاده میشود. پالپوتومی با استفاده از پانسمان طبی انجام می پذیرد و در آن ریشه دندان دست نخورده باقی خواهد ماند.
چه کسانی کاندید عصب کشی هستند؟
به طور کلی چند نشانه وجود دارد که به شما هشدار می دهد که نیاز به عصب کشی و ترمیم دندان دارید.
۱. درد در ناحیه دندان یا فک
۲. تورم در اطراف دندان و لثه
۳. حساسیت دندان به دما
۴. ترک خوردگی همراه با درد
۵. تاول لثه
۶. تورم صورت یا گردن
۷. تغییرات مشهود در رنگ دندان
عصب کشی و ترمیم دندان
بعد از اینکه مراحل عصب کشی شما به خوبی انجام شد، شما نیاز دارید که یک ترمیم دائمی بر روی دندان خود انجام دهید. این ترمیم برای این است که بافت از دست رفته دندان را ترمیم کنید و به دندان عصب کشی شده استحکام ببخشید.
دو روش در این مرحله می تواند به شما کمک کند. اولین روش ترمیم دندان و دیگری روکش دندان است.
روش ترمیم برای دندان هایی مناسب است که در پروسه عصب کشی آسیب زیادی ندیده اند. همچنین روش برای دندان های جلویی و دندان های نیش که نیروی وارد بر آنها غیر محوری می باشد بسیار مناسب است. اما شما بعد از عصب کشی دندان های آسیاب، حتماً باید آن را روکش نمایید.
روش روکش کردن مناسب دندان هایی است که از قبل از عصب کشی پوسیدگیهای گسترده داشتند. همچنین دندان هایی که شکستگی دارند، که شامل دندان های جلویی نیش و آسیاب می باشد.
یکی از بزرگترین مزایای روکش کردن دندان پس از عصب کشی این است که، دندان ها به شدت مقاوم می شوند. بررسی های انجام شده بر روی دندان های روکش شده پس از عصب کشی و ترمیم شده پس از این درمان، پس از سه سال ثابت کرده است که دندان های روکش شده تا ۸۰ درصد سالم تر از دندان های ترمیم شده می ماند.
البته تصمیم برای روکش کردن یا ترمیم کردن دندان عصب کشی شده با دندانپزشک شماست و براساس نیاز دندان شما انجام میشود.